WIJ HEBBEN DÉ KENNIS OM JOUW OLDTIMER TE RESTAUREREN

Oldtimer restauratie

BEL ONS DIRECT

085 - 58 71 22

Wij helpen met de restauratie van jouw oldtimer

Echte liefhebbers van oldtimers willen hun oldtimer natuurlijk zo lang mogelijk bij zich hebben. Wij snappen dit als liefhebbers van de oldtimers als geen andere en daarom willen we je graag het vertrouwen bieden dat je in alle veiligheid je oldtimer aan ons toe kan vertrouwen.

Helaas wordt er nog wat vaak slecht onderhoud gedaan aan de oldtimers waardoor deze haast niet meer te berijden zijn of dat er zoveel aan moet worden gesleuteld om het weer normaal op de weg te kunnen laten rijden.

Dit heeft niet altijd te maken met het feit dat mensen geen aandacht besteden aan het onderhoud, maar dat het vaak ook voorkomt dat men niet weet hoe een oldtimer op de juiste manier moet worden onderhouden.

Wij zijn van mening dat een restauratie goed moet worden uitgevoerd of dat het anders maar beter achterwege moet worden gelaten.

Onze specialisten hebben heel veel kennis in huis om je op een goede manier te helpen met de restauratie van je klassieker.

Natuurlijk is het wat makkelijk om te denken dat onderhoud of restauratie nog wel even uitgesteld kan worden, maar vergeet niet dat jee te maken hebt met een vrij oude auto die echt goed onderhouden moet worden zodat je er veilig mee de weg op kan.