GOED ONDERHOUD IS BELANGRIJK VOOR DE LEVENSDUUR VAN JOUW OLDTIMER

Oldtimer onderhoud & reparatie

BEL ONS DIRECT

085 - 58 71 22

jOUW OLDTIMER LATEN ONDERHOUDEN OF REPAREREN?

Ben je ook zo’n liefhebber van oldtimers? Dat zijn wij ook! We hebben ons jarenlang gespecialiseerd in het onderhoud en reparatie van oldtimers.

Oldtimers waren vroeger auto’s waarin dagelijks werd gereden net zoals wij nu in onze moderne auto’s rijden. Nu zijn oldtimers speciale auto’s waarvan iedereen er wel eentje zou willen hebben.

We hebben een grote fascinatie in de techniek die aanwezig is in deze auto’s en willen daarom ook graag dat jij nog lang kan genieten van je oldtimer.

Daarom hebben wij vakkundige monteurs in dienst die je oldtimer van het juiste onderhoud kunnen voorzien en die onderdelen kunnen repareren wanneer dit nodig is.

Helaas komt het wel eens voor dat oldtimers wat slecht onderhouden zijn of dat onderdelen niet op de juiste manier vervangen worden. Dit kunnen wij niet echt waarderen omdat oldtimers het beste onderhoud verdienen die er maar te bieden is.

Bij ons kun je er dan ook op rekenen dat wij deze service aanbieden. Een reparatie moet ook goed uitgevoerd worden omdat het anders helemaal geen zin heeft.

Met onze kennis en ervaring zijn we je graag van dienst. Wil je meer weten over het restaureren van jouw eigen klassieker? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.