OVER ONS

Wij zijn liefhebbers van oldtimers

BEL ONS DIRECT

085 - 58 71 22

Vakkundige monteurs

Een oldtimer is natuurlijk een vrij oude auto die achterloopt met de technieken van vandaag. Dat betekent niet dat er dan maar moet worden overgestapt op een nieuwe en moderne auto.

Integendeel! Je kunt nog prima rijden in je oldtimer en daar nog jarenlang van blijven genieten. Een voorwaarde is wel dat je dan zorgt voor goed onderhoud en onderdelen laat repareren wanneer deze kapot zijn.

Veiligheid blijft voor ons hoog in het vaandel staan. Het doel van een reparatie en onderhoud is dat je je onderweg zowel veilig als comfortabel voelt.

Je kunt bij ons terecht voor regulier onderhoud, maar ook voor het aanpassen van de auto zodat deze kan worden gebruikt voor een race of een rally.

Daarnaast zijn er ook specifieke onderdelen die misschien vervangen dienen te worden. Je kunt hierbij denken aan het onderstel, het remsysteem of misschien moet er wel een revisie aan de versnellingsbak worden gedaan.

Bij NR1 Oldtimers ben je voor alle werkzaamheden aan het juiste adres. Met onze specialisten zorgen we ervoor dat je gewoon weer veilig de weg op kan en nog lang kan blijven genieten van je Oldtimer.

We kunnen je natuurlijk ook altijd adviseren op het gebied van de oldtimers en van de onderdelen. Schroom dus zeker niet om je vragen aan ons te stellen.